VIDEO: Politie zet zoekactie naar vermiste vrouw voort.

APPELSCHA / RAVENSWOUD – Na de grootschalige zoekactie naar de 52 jarige vermiste Thea Kootstra – Oosting die op dinsdag plaats vond. Heeft de politie woensdagmiddag in de omgeving van het café aan de Vaart Zuidzijde en de route naar haar woonadres een buurtonderzoek gestart. De Mobiele Eenheid (ME) van de politie vroegen buurtbewoners en passanten naar bruikbare informatie om de vermissing van de vrouw uit Ravenswoud op te lossen.

Of het buurtonderzoek iets heeft opgeleverd is nog onbekend. Omstreeks 18.00 uur werd het onderzoek beëindigd. De politie gaat nog niet uit van een misdrijf maar laat alle opties open. Over gevonden aanwijzingen kan de politie in verband met het lopende onderzoek geen uitspraken doen.

Tjitske is na een café bezoek niet thuisgekomen. Op de dag van haar verdwijning droeg zij een zwarte gewatteerde jas, grijs vest, bruine laarzen en een spijkerbroek. Tjitske heeft een operatie litteken op haar linker onderarm en een litteken van een open hartoperatie over haar borstbeen. Zij draagt naast haar trouwring verder geen sieraden. Heeft u meer informatie over deze vermissing of heeft u de vermiste vrouw gezien neemt u dan contact op met de  politie op telefoonnummer 0800-6070.

Eerdere berichten:

Zoekactie naar vermiste vrouw uit Ravenswoud

Foto’s: R.Koene © Compact Media en Klaas de Groot © Regio Appelscha

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *