Uitzonderlijk vervoer van silo’s langs Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Vrijdagavond omstreeks 21.00 uur vertrokken er vanuit Drachten wederom 2 opslagtanks naar de zuivelfabriek in Heerenveen. De silo’s worden per boot aangeleverd in Drachten en hier overgezet op vrachtwagen. De beide tanks werden getransporteerd via de N381 langs Oosterwolde.

Bij Oosterwolde werd er de N351 opgedraaid naar Wolvega. De vervoerders Pax en Jan Jongsma had voor deze route gekozen aangezien de combinatie niet over de snelweg kon. De silo’s konden niet onder de viaducten door die op de route tussen Drachten en Heerenveen zitten.

Het overige verkeer werd tegengehouden om het transport vrij baan te geven. Het verkeer ondervond weinig hinder van het transport. Tot en met begin mei zullen volgens Pax nog vier transporten verreden worden.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt