Politie doet inval bij growshop (Foto Update)

Assen – De politie heeft vanochtend een inval gedaan bij een growshop aan de Nijverheidsweg in Assen. Die inval is onderdeel van een onderzoek naar georganiseerde hennephandel. Bij deze inval en invallen op andere locaties zijn tot nu toe negen personen aangehouden. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

De aanpak van de georganiseerde hennepteelt is een landelijke prioriteit voor de politie. Bij de aanpak is niet alleen de overheid betrokken. Ook bedrijven en verzekeraars doen er alles aan hennepteelt samen met de politie een halt toe te roepen.

De resultaten van de actiedag volgen aan het eind van de dag.

Foto’s: P.Koene, W. Dekker © Compact Media / Nieuwsflyer.nl & Ingezonden

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt