Auto contra scooter op de Rolderhoofdweg in Assen

ASSEN- Woensdagmiddag omstreeks 17.00 uur heeft er op de Rolderhoofdweg in Assen een aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelbusje en een scooter.

De bestuurster van de scooter raakte bij het ongeval gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bestelbus wou afslaan vanaf de Rolderhoofdweg naar de Schieven en zag hierbij de naderende scooterrijdster over het hoofd.

De verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in kaart gebracht.

Foto’s P.Koene © Compact Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt