Buitenbrand slaat door naar bouwcontainer

ASSEN- Woensdagavond werd de wekelijkse oefenavond van de Asser brandweer verstoord door een melding van een buitenbrand aan de Dennenweg in Assen.

Ter plaatse bleek er een buitenbrand te woeden naast een bouwcontainer. In de container waren diverse materialen opgeslagen. Omdat de brand mogelijk doorgeslagen was naar de container werd deze geprobeerd te openen. Uiteindelijk moest er redgereedschap gebruikt worden om toegang te krijgen tot de container. Later werd ook de waterwagen gealarmeerd voor waterwinning.

De binnenkant van de container heeft behoorlijke schade opgelopen. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Foto’s: P.Koene © Compact Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt