112 Kort: Bakfiets met vrouw en kinderen over de kop

ZEIJEN- Zaterdagavond is een vrouw gewond geraakt toen zij samen met haar partner en twee kinderen onderweg was op de Hooidijk in Zeijen.

Door nog onduidelijke oorzaak sloeg de bakfiets met daarop de vrouw en 2 kinderen over de kop. Mogelijk kwam de Bugaboo bakfiets met een van de wielen in de berm en werd deze door een boomstronk uit balans gebracht.

Terwijl de vrouw in de ambulance werd behandeld werd er voor de zekerheid een tweede ambulance gealarmeerd om naar de kinderen te kijken. Vervolgens werden de vrouw en kinderen naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen overgebracht voor verdere controle en behandeling.

De verkeersongevallenanalyse kwam ter plaatse, hun inzet bleef beperkt tot assistentie van het ambulancepersoneel.

Foto’s P.Koene & R.Koene © Compact Media

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt