Koningsnacht 2014 Groningen

GRONINGEN – Op de eerste Koningsnacht liep het in de binnenstad van Groningen behoorlijk vol. Op de Vismarkt trok Krystl veel bekijks met haar optreden. Veel jongeren trokken vervolgens naar de Grote Markt om op het Feestplein te genieten van een gezellige party band en dj’s. Voor vele waren de meer onbekende bands op de Waagplein het hoogte punt van de avond.

Ondanks de duizenden bezoekers naar de hoofdstad in Groningen verliep de avond voor zover bekend zonder noemenswaardige incidenten. Na het programma op de podia’s bleef het nog lang gezellig in de kroegen van Groningen.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt