Vrouw beland met auto in bosschages op de A28.

ASSEN – Een 30 jarige bestuurster uit Assen is zondagavond omstreeks 18.15 met haar voertuig naast de A28 beland. De vrouw verloor op de oprit van de A28 bij Assen – Centrum de controle over haar voertuig en kwam enkele meters lager in de bosschages tot stilstand gekomen.

De vrouw kon zelfstandig uit het voertuig komen en raakte niet gewond. Haar auto moest door een berger omhoog getrokken worden. Ondanks weinig schade aan het voertuig mocht de bestuurster haar weg niet vervolgen, tot dat het voertuig bij een garage was nagekeken.

De oprit werd ten tijde van het incident afgesloten voor het verkeer. Alles werd onder het toeziend oog van Blik op de weg vastgelegd. Zij waren met het verkeershandhavingsteam mee voor het programma.

Foto’s: R.Koene & P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt