112 Kort: Aardgaslekkage in Assen

Assen – Vanmiddag even na 14.00 uur werd de brandweer van Assen opgeroepen voor een aardgaslekkage aan de Einsteinlaan in Assen.
Een werknemer van de werkvoorziening Alescon had tijdens het grasmaaien een kastje geraakt waardoor een lek in de aardgasleiding ontstond. Een monteur van Enexis heeft het gaslek gedicht terwijl de brandweer voor een veilige werkomgeving zorgde.
De aanwezige politie heeft de weg afgesloten voor het verkeer. Na een  half uur was de klus geklaard kon de brandweer naar de kazerne  terugkeren.
Foto’s W.Dekker © Compact Media / Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt