Provinciale weg N33 afgesloten voor verkeer i.v.m. wegwerkzaamheden.

NOORD-NEDERLAND – Vanaf vrijdagavond 2 mei ondervind het verkeer gedurende 9 dagen overlast van de wegafsluiting tussen Assen en Gieten op de N33. In het weekend tot maandagochtend 06.00 uur is de hoofdrijbaan tussen de A28 Assen-Zuid en Gieten. Rijkswaterstaat geeft aan rekening te houden met extra rijstijd van ongeveer 30 minuten, omdat ook op werkdagen tussen Assen en Veendam de N33 eenzijdig is afgesloten voor verkeer van Gieten naar Assen.

Hierop volgend is de hoofdrijbaan van 9 mei tot 12 mei tussen Assen-Zuid en Gieten afgesloten. Het verkeer kan vanaf 12 mei gebruik maken van de verdubbeling van de N33. De wegwerkzaamheden starten vanaf 16 mei op de N33 tussen Gieten en Veendam.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt