Woningbrand in Oosterwolde

OOSTERWOLDE- Vrijdagmorgen om 07.46 uur werden de brandweerkorpsen van Oosterwolde en Oldeberkoop gealarmeerd voor een woningbrand aan ‘T Oost in Oosterwolde. Volgens de melding zou het hierbij gaan om het gemeentehuis van de gemeente Ooststellingwerf. Enkele ogenblikken later werd er opgeschaald naar middelbrand en werd de brandweer van Appelscha eveneens gealarmeerd. De brand bleek echter niet te woeden bij het gemeentehuis maar bij een woning aan de Prandingaweg in Oosterwolde. De brand ontstond toen door waxinelichtjes de gordijnen vlam vatte.

De brandweerkorpsen hadden de brand snel onder controle. De bewoner werd ter plaatse behandeld door personeel van een ambulance in verband met rookinhalatie. Verdere behandeling was vervolgens niet nodig. De woning raakte door de brand fors beschadigd.

Foto’s: M.Hoogenberg © Compact Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt