Gaslekkage bij wegwerkzaamheden Florijnas Assen

ASSEN- Woensdagmorgen even na 08.00 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een gaslekkage op de Industrieweg in Assen.

Bij werkzaamheden aan de nieuw aan te leggen Florijnas was een 160 mm gasleiding geraakt. Omdat het gas door de wind in de richting van het gebouw van Brezan Automaterialen werd geblazen werd er door de reeds aanwezige medewerkers van Enexis om assistentie van de brandweer gevraagd.

In overleg is het gebouw van Brezan vervolgens uit voorzorg ontruimd, de medewerkers van de naastgelegen Sligro mochten het pand tijdelijk niet verlaten. Nadat Enexis de leiding had afgesloten werd het gebied omstreeks 08.50 uur weer vrij gegeven.

Foto’s P.Koene © Compact Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt