Vrachtwagen verliest gevaarlijke lading in Roden.

RODEN – Een nog onbekende vrachtwagenchauffeur heeft vrijdagavond gevaarlijke lading verloren op de Ceintuurbaan-Noord ter hoogte van de kruising met de Dwazziewegen. Hier lag een lekkend vat met een onbekende vloeistof op de weg. Ook aan de 2e Energieweg in Roden werd bij een trailer lekkende vloeistof aangetroffen. Het zou hier gaan om Formaline en Mierenzuur.

De brandweer van Roden werd gealarmeerd en ging op onderzoek uit. Nadat de stof was vastgesteld werd het vloeistof op het wegdek en riool verdunt met water. Ook op de Tweede Energieweg was de weg afgesloten voor verkeer. Voor een leegstaand bedrijfspand was volgens een getuige door een onervaren chauffeur omstreeks 20.15 uur een trailer geplaatst. De trailer was geladen met gevaarlijke stoffen.

De politie heeft het incident in onderzoek Volgens de brandweer is er geen gevaar geweest voor de omwonenden.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt