112 Kort: Brandweer Assen onderzoekt vreemde lucht

ASSEN- Zaterdagmiddag werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een brandgerucht bij het winkelcentrum Kloosterveste in Assen.

Bij de meldkamer bleek er melding te zijn gemaakt van een vreemde geur in het winkelcentrum. Naast de geur van een barbecue werd er in eerste instantie niets aangetroffen. Bij verdere inspectie bleek er echter een vreemde penetrante geur te hangen nabij de liften.

Nadat de brandweer zich toegang had verschaft tot de technische ruimte bleek de geur afkomstig van de hydraulische olie die de lift gebruikt. deze was vermoedelijk dusdanig warm geworden dat de lucht zich door het winkelcentrum verspreidde.

Nadat ook de liftschacht gecontroleerd was keerde de brandweer terug naar de kazerne.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt