Brandweer Putten wint 112 brandweerwedstrijden in Eelde

EELDE – Tijdens de 112 brandweerwedstrijden in Eelde wist het korps uit Putten de overwinning overtuigend op hun naam te schrijven. De brandweer uit Drenthe in de naam van Assen en Roden vielen ook in de prijzen. De drie korpsen zullen op 21 juni in Blaricum weer alles geven.

Scenario:

De brandweerkorpsen werden gealarmeerd voor een LuchtVaart Ongeval (LVO) aan de Hoofdweg in Eelde. De melder een cafe bezoeker had een flinke klap gehoord en vluchtig een vliegtuigje zien liggen op het Kampje waar ook markt werd gehouden.

Bij aankomst bleek een bestuurder met aanhanger de controle te zijn verloren en over de markt zijn gestuit. De aanhanger schoot los en de auto belandde op zijkant. De bestuurster raakte bekneld in het voertuig en moest door de brandweer worden bevrijd. Een koerier met radioactieve goederen moest uitwijken voor de situatie. De auto van de bestuurster vloog in brand. De brandweerkorpsen konden gebruik maken van de gealarmeerd HV van Eelde.

Uitslag brandweerwedstrijden te Eelde:

  1. Brandweer Putten met 1617 punten (Door naar de 2e ronde gewestelijke 112 brandweerwedstrijden op 21 juni in Blaricum)
  2. Brandweer Assen met 1545 punten  (Door naar de 2e ronde gewestelijke 112 brandweerwedstrijden op 21 juni in Blaricum)
  3. Brandweer Roden met 1383 punten (Door naar de 2e ronde gewestelijke 112 brandweerwedstrijden op 21 juni in Blaricum)
  4. Brandweer Aalsmeer met 1330 punten
  5. Brandweer Grootegast met 1226 punten
  6. Brandweer Otterlo met 1172 punten
  7. Brandweer Zeist met 1464 punten (Slachtoffer niet gered)
  8. Brandweer Laren met 1408 punten (Slachtoffer niet gered)
  9. Brandweer Westerbork met 1319 punten (Slachtoffer niet gered)

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt