Bestelbusje op zijn kant bij Vries

VRIES- Bij een eenzijdig verkeersongeval op de A28 is woensdagmorgen een Belgisch bestelbusje beschadigd geraakt.

Om 07.09 uur werd de brandweer van Haren gealarmeerd voor het verkeersongeval wat volgens de melding op de linkerkant van de A28 was gebeurd. De brandweer kon echter voortijdig worden afgemeld. De bestuurder had zich zelf uit het voertuig bevrijdt en werd door een gealarmeerde ambulance opgevangen.

Het ongeval had zich daarbij ook nog eens voorgedaan op de rechterkant van de A28, in de richting van Groningen in plaats van in de richting van Assen. De bestelbus was door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en uiteindelijk op de zijkant op de afrit terecht gekomen. Berger Hamstra heeft het voertuig geborgen. De bestuurder hoefde na controle van het ambulancepersoneel niet mee voor verder onderzoek.

Foto’s P.Koene © Compact Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt