Assenaren laat podia’s veelal links liggen en maken het gezellig in de straten van Assen.

ASSEN – In de TT week staat de donderdagavond al van oudsher bekend als de ‘Nacht van de Assenaren’. De Nacht van Assen is een begrip onder de Assenaren een mooie gelegenheid voor zowel jong als oud om eens lekker een feestje te vieren, fijn bijkletsen met bekenden of oude buren die je daar toevallig tegen komt  in de stad. 

In tegenstelling tot voorgaande jaren gingen de bezoekers veelal naar de straten met kroegen dan naar de meerdere podia’s. Zo was het in de Brinkstraat, Kerkstraat en de Markt een gezellige aangelegenheid. Het podium aan de Havenkade in Assen werd in verband met enkele grote namen qua DJ’s goed bezocht. 

Foto’s: R.Koene en J. Frielink © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

One thought on “Assenaren laat podia’s veelal links liggen en maken het gezellig in de straten van Assen.

  • 28 juni, 2014 at 07:32
    Permalink

    Hoop dat de volgende organisatie beter na gaat denken wat mensen willen en verwachten van dit evenement. Al met al een super week geweest, en laten we eeelijk wezen… we hebben ze niet nodig om een feestje te bouwen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt