112 Kort: Gaslekkage in Bunne

BUNNE- Donderdagmiddag om 14.53 uur werd de brandweer van Vries gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Noordstukkendrift in Bunne.

Na enkele minuten bleek dat er onvoldoende personeel beschikbaar was om uit te mogen rukken waarop de brandweer van Peize gealarmeerd werd om de inzet over te nemen. Bij aankomst van de brandweer werd men opgevangen door een machinist van een graafmachine. Deze had bij werkzaamheden een gaslucht waargenomen en de hulpdiensten gebeld.

Naast de brandweer kwam ook Enexis ter plaatse. Na enkele metingen metingen van Enexis kon de brandweer terugkeren naar de kazerne. Er was geen gevaaar voor de omgeving. Medewerkers van Enexis zullen het lek in de leiding opzoeken en afdichten.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt