Twee inzittenden gewond bij eenzijdig verkeersongeval in Siegerswoude.

SIEGERSWOUDE – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Bremerwei in Siegerswoude zijn donderdagmiddag omstreeks half vijf twee mannen gewond geraakt, nadat ze met hun bedrijfswagen van de weg raakten en frontaal tegen een boom tot stilstand kwamen. De bestuurder kwam vanuit de richting van Groningen en raakte door nog oorzaak van de weg.

De brandweer van Ureterp heeft in afwachting van het ambulance team hulp verleend aan de slachtoffers. De inzittenden zaten niet bekneld in het voertuig en konden door het ambulance personeel behandeld worden. Beide mannen zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De verwondingen van de slachtoffers zouden na omstandigheden meevallen.

De verkeersongevallenanalyse  van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De bestelbus is total loss en door een berger geborgen.

Tekst en Foto’s: © Compact Media

Politiebericht:

Siegerswoude – Bij eenzijdig ongeval op de Bremerwei in Siegerswoude raakte donderdagmiddag een 55-jarige automobilist uit Surhuisterveen en zijn passagier gewond.

In een flauwe bocht reed de 55-jarige man rechtdoor en kwam met zijn bestelbus tegen een boom tot stilstand. Een voorbijganger verleende direct eerste hulp en waarschuwde de hulpdiensten. Beide slachtoffers werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de 55-jarige bestuurder was hij moe en daardoor wat weggedommeld.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt