Politie zoekt aanrander omgeving Roden

RODEN – Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 uur is een vrouw door een nog onbekende man in de omgeving van de Elswout in Roden lastig gevallen. De blanke man met een geschatte leeftijd tussen 30 a 35 jaar hield zich schuil in de bosjes, toen de vrouw op haar fiets langs fietste werd zij onverwacht door hem vastgepakt.

De man had een dik hoofd en een witte t-shirt aan. Het is niet bekend in welke richting de man is vertrokken na de aanranding. De politie heeft in de zoektocht naar de dader een Burgernet laten uitgaan. Vooralsnog heeft dit nog niks opgeleverd.

Foto: Archief Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt