Gamma Racing Day voor uw behoefte aan snelheid. (Foto Serie)

ASSEN – Een record aantal bezoekers rond de 82.000 bezochten dit weekend het grootste race evenement van Nederland. Tijdens de 15e editie van de GAMMA Racing Day op het TT-circuit in Assen kwamen vele facetten van de auto en motorsport tot uitvoering. Het weer was goed en ondanks de warmte gingen veel mensen naar het gratis evenement.

Een grote publiekstrekker van het weekend was de Formule 1 bolide van het team Scuderia Toro Rosso. Waar donderdagavond ter promotie van het evenement nog de fransman Jean Eric Vergne achter het stuur zat in het centrum van Assen, was zondag op het TT-Circuit de beurt aan de Zwitser Sebastien Buemi. Tijdens de demonstratie vloog de formule 1 bolide meerdere rondes over het circuit, waarna hij voor de hoofdtribune een donut maakte en zijn fans bedankte.

Naast dat het publiek werd vermaakt met diverse demo’s, werd er op het circuit ook geracet om belangrijke punten voor de nationale en internationale auto en motorsport kampioenschappen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt