Woonboerderij in Nuis verwoest door brand.

NUIS – Een omwonende ontdekte vanmorgen even voor 10.00 uur een brand bij een agrarisch bedrijf aan de Zuiderhoeksweg in Nuis. De brandweer van Marum en Leek werden gealarmeerd en op voorhand werd er middelbrand gegeven. De brand was uitslaand en de woonboerderij stond zo goed als volledig in brand.

Toen de brand uitbrak was er niemand in de woning aanwezig. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur oversloeg naar ander gebouwen in de buurt. De woonboerderij kan echter als verloren worden beschouwd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Foto’s: Otto Roona © Marcotto

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt