VIDEO: Bewoners op tijd in veiligheid bij woningbrand in Assen (Update)

ASSEN- In de nacht van zaterdag op zondag werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een woningbrand aan het Lodewijk Napoleonplein in Assen. Voor een tussenwoning in het hofje was vermoedelijk brand gesticht. Een tuinset die voor de woning stond ging verloren. De brand sloeg echter over op de kozijnen van de benedenverdieping. De bewoners van de woning konden zich zelf in veiligheid brengen. Met een brandblusser werd door de bewoners zelf en de politie geprobeerd het vuur te doven.

De brand was kort maar hevig en vermoedelijk doorgeslagen naar de bovenverdieping. Na aankomst van de brandweer was het vuur snel gedoofd. De politie onderzoekt of er sprake is geweest van brandstichting. De woning heeft als gevolg van de brand aanzienlijk beschadigd en de bewoners hebben de nacht ergens anders doorgebracht.

Foto’s © Compact Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt