Drie mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging.

RODEN – De politie hield in de vroege dinsdagochtenduren drie mannen van 17, 18 en 19 oud en afkomstig uit Roden en Lucaswolde, aan. Het trio wordt ervan verdacht een 20-jarige Rodenaar te hebben mishandeld.

De 20-jarige liep samen met een vriend over de Norgerweg toen er tussen hen en twee onbekende jongens een woordenwisseling ontstond. Uiteindelijk liep iedereen hierna weer door. Kort daarna kwamen de twee onbekende jongens samen met een derde onbekende jongeman terug en mishandelden de 20-jarige Rodenaar. Het drietal werd aangehouden en ingesloten.

Politie houdt vechtersbaas aan:

In de zelfde nacht werd tijden de Rodermarkt door de politie ook een 36 jarige Assenaar aangehouden. De man viel bij een café aan de Heerestraat een portier aan

RODEN – De politie hield in de nacht van maandag op dinsdag een 36-jarige Assenaar aan. De man viel tijdens een opstootje voor een café aan de Heerestraat een portier van het café aan.

Foto: Archief

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt