Woningbrand Terband snel onder controle.

TERBAND-  Vrijdagmiddag werd de brandweer van Tjalleberd om 16.45 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Aengwirderweg in Tjalleberd.

Bij aankomst van de brandweer bleek de woning volledig met rook gevuld. Een van de ramen bleek al kapot te zijn. De brandweer wist de brand in de keuken van de woning snel te doven, waardoor de woning behouden kon blijven. De brand heeft wel behoorlijke schade aangericht. Voor de bewoner werd eveneens een ambulance gealarmeerd. De bewoner liep zover bekend geen verwondingen op. De brandweer heeft de woning geventileerd waarna men weer terugkeerde naar de kazerne.

Foto’s: © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt