Opschudding door achtergelaten fiets aan de Asserwijk in Assen (VIDEO).

ASSEN – Even voor 22.00 uur werd het korps van Assen gealarmeerd voor een dienstverlening aan de Asserwijk in Assen. Er was verontrusting ontstaan toen er een fiets werd aangetroffen in het water. De straat is een verbinding tussen de Wijk Kloosterveen en het centrum van Assen en wordt veelal gebruikt door fietsers.

De hulpdiensten besloten het water af te zoeken naar eventuele slachtoffers. Er werd na een zoekactie door duikers van de brandweer niks meer aangetroffen in het water. Het is niet bekend of de fiets bewust gedumpt is of dat de fiets is achter gelaten nadat de eigenaar in het water is beland.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt