Ongeval in centrum van Rolde

ROLDE- Zaterdagmorgen omstreeks 07.50 uur heeft er op de kruising van de Schoolstraat met de Burg. Reyndersstraat een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. De bestuurster van een rode Ford Focus werd op de kruising over het hoofd gezien door de bestuurster van een gele Peugeot 107.

Omdat de bestuurster van de Ford klaagde over pijn in  haar nek werd naast een ambulance ook de brandweer van Rolde gealarmeerd. Bij aankomst van de brandweer bleek de bestuurdersdeur klem te zitten waardoor de vrouw niet zelfstandig uit haar voertuig kon komen. Uiteindelijk kon de vrouw met hulp van de brandweer via de passagierszijde haar auto verlaten. Vervolgens werd de vrouw door medewerkers van de ambulance op een wervelplank geplaatst.

De vrouw is vervolgens voor verdere behandeling overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. De Verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval vastgelegd waarna berger Hamstra de Ford heeft geborgen. De bestuurster van de Peugeot kon haar weg vervolgen.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt