Motorrijder vlucht na ongeval met auto in Assen

ASSEN- Dinsdagmiddag heeft er op de Smetanalaan in Assen een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een crossmotor. De bestuurder van de crossmotor had tijdens het rijden een politievoertuig opgemerkt en was er vandoor gegaan.

Hierbij zag de motorrijder een personenvoertuig over het hoofd. De motorrijder kwam na de aanrijding ten val maar liep waarschijnlijk geen letsel op. De man is opgestaan om er vervolgens te voet vandoor te gaan. De bestuurster van de groene Renault raakte ook niet gewond.

De politie heeft in de omgeving gezocht naar de man, of hij is aangetroffen is niet bekend. Beide voertuigen zijn afgesleept.

Foto’s W.Dekker © Compact Media / Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt