112 Kort: Brandgerucht Perzikstraat Assen

ASSEN- Zondagavond omstreeks 20.55 uur werden de vrijwilligers van de Asser brandweer verzocht naar de Perzikstraat te komen voor een brandgerucht.

In de flatgebouw aan de Perzikstraat hadden bewoners opgemerkt dat er een rookmelder af ging. Hierop werd vervolgens contact gezocht met de brandweer. Omdat de brandweer van Assen eveneens bezig was met een Chaletbrand aan de Witterzomer werd voor het brandgerucht de brandweer van de nevenpost gealarmeerd.

Na een controle in het flatgebouw kon de brandweer weer terugkeren naar de kazerne.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt