Man aangehouden na mishandeling

Assen – Op de Smetanalaan in Assen werd in de nacht van maandag op dinsdag een 24-jarige man uit die plaats aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling.

Drie bewoners, twee mannen (59 en 32 jaar) en een 59-jarige vrouw, van de Smetanalaan waren mishandeld door de 24-jarige buurtbewoner en diens kameraad. Agenten hoorden van de drie slachtoffers dat ze waren geslagen en bespoten met pepperspray. Ze hadden de 24-jarige en de vriend aangesproken op geluidsoverlast. Deze waren hier niet van gediend met de mishandelingen als gevolg. De 24-jarige werd in zijn woning aangehouden. Van de tweede verdachte ontbreekt ieder spoor. De Assenaar zit nog vast. De politie onderzoekt de mishandeling.

Tekst: Politie.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt