Kelderbrand bij agrarisch bedrijf aan Achterweg in Odoornerveen.

ODOORNERVEEN – Zaterdagmorgen even voor 12.00 uur werd er een woningbrand gemeld bij een agrarisch bedrijf aan de Achterweg in Odoornerveen. De brand bevond zich in een kelder van een koeienstal. Mogelijk werd er i.v.m. de grote van het object en geen open water uit voorzorg opgeschaald naar grote brand.

Bij aankomst van de brandweer bleek de brand al onder controle te zijn. In de koeienstal liep 1 van de 200 koeien ernstige brandwonden op. In verband met de verwondingen moest het dier worden afgemaakt. De stal liep schade op aan het dak.

Foto’s: P.Koene en H.Huizinga © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt