Gewonde bij brand op gesloten afdeling van Stichting Trajectum (VIDEO)

BOSCHOORD – Vrijdagavond even na 22.00 uur is er een brand uitgebroken op de gesloten afdeling van Stichting Trajectum in Boschoord. Bij controle van een automatisch brandalarm bleek er inderdaad een brand te woeden in het gebouw. In de instelling van Hoeve Boschoord wordt zorg verleend aan gehandicapten en psychiatrische patiënten met een eventuele justitiële veroordeling.

Het incident werd opgeschaald naar middelbrand. Bij aankomst van de brandweer van Vledder bleek de omvang van de brand mee te vallen en was de assistentie van het korps van Noordwolde (Fr.) niet meer noodzakelijk. Wel werd het Mobiel Medisch Team van het UMC uit Groningen gealarmeerd. De arts van de traumahelikopter verleende assistentie aan het aanwezig ambulance personeel die bezig was met de verzorging van een gewonde. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis over zijn verwondingen is niks bekend.

De brand zou mogelijk zijn ontstaan in een isoleercel in het gebouw. De oorzaak van de brand is niet bekend. De omgeving van de instelling werd door meerdere eenheden van de politie nauwlettend in de gaten gehouden.

Foto’s: R.Koene © Compact Media /112inhetnieuws.nl

Telegraaf

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt