Spoor koelvloeistof leidt naar verdachte

Donderen – Een spoor van lekkend koelvloeistof uit een beschadigde auto heeft de politie vrijdagavond naar een verdachte geleid.

Een 39-jarige inwoner van de gemeente Tynaarlo was kort daarvoor op het Zuideinde met zijn auto tegen een boom gereden en doorgereden. Een kentekenplaat en een bumper van de auto van de man lagen nog op de plaats van het ongeval. Het kenteken en een spoor van koelvloeistof bracht de politie naar de woning van de bestuurder die zijn auto in de garage geparkeerd had. De man bekende de aanrijding en daarna te zijn doorgereden. Tevens verklaarde hij onder invloed gereden te hebben. Van de 39-jarige werd een bloedproef genomen en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Tekst Politie.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt