Bestuurder met BMW de sloot in

ASSEN-Vrijdagmiddag om 14.25 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een verkeersongeval op de A28 ter hoogte van het Total tankstation Peelerveld.

De bestuurder van een BMW was met zijn voertuig op de kop in de naastgelegen sloot beland. Mogelijk als gevolg van een technisch defect. De bestuurder had aan de hulpdiensten verklaard dat zijn voertuig ineens uitbrak aan de achterzijde waarna hij hem niet meer onder controle kon houden. De auto ramde een lantaarnpaal op de afrit naar het tankstation en kwam vervolgens op de kop in de sloot terecht. De bestuurder kon uiteindelijk zelfstandig zijn voertuig verlaten waardoor de gealarmeerde brandweer niet ter plaatse hoefde te komen.

De bestuurder werd door met een ambulance met onbekend letsel overgebracht naar het UMCG in Groningen. De auto is door berger Logicx uit de sloot gehaald en afgevoerd. Bij de berging bleek dat er een achterwiel van de BMW was afgebroken. Of dit de oorzaak is van het ongeval is ons niet bekend.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt