Grote brand bij handelsonderneming aan de Dorpstraat in Hijken (Video)

HIJKEN- Woensdagmorgen omstreeks 11.30 uur is erbij bij een handelsonderneming in vervoederen aan de Dorpsstraat in Hijken door een machinebrand een grote brand uitgebroken. Vanaf de meldkamer Noord-Nederland werd door informatie van een omwonende medewerker van de VRD direct opgeschaald naar middelbrand, waardoor de korpsen van Beilen en Smilde werden gealarmeerd.

De brand die woede in een machine op de bovenverdieping van een fabrieksloods sloeg over naar het dak. Door opschaling van de brandweer naar grote brand kon worden voorkomen dat de brand uitslaand werd. Twee personen moesten zich onder doktersbehandeling stellen, het is niet bekend welke verwondingen ze hebben opgelopen. Een derde werd door het ambulance personeel gecontroleerd.

De korpsen van Beilen en Smilde, kregen assistentie van Westerbork, Assen en Vledder.

Foto’s P.Koene en R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

admin

Technisch beheer van de website! Geen direct contact mogelijk!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt