Wapens en wiet aangetroffen na melding bedreiging in Assen (Video)

ASSEN- De politie van Assen heeft maandagavond een inval gedaan in een woning aan de Mr. S. van Houtenstraat in Assen. Aanleiding hiervoor was een melding van een bedreiging.

Bij binnenkomst werden een mes, een geweer, een revolver en een kruisboog aangetroffen. Ook vond men een weckfles gevuld met wiet in de woning. De verdachte is door de politie overgebracht naar het politiebureau. In de woning aan de Mr. S. van Houtenstraat wordt door de politie uitgebreid onderzoek gedaan.

Foto’s: Compact Media en Politie Assen ( Twitterfoto van wapens)

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt