Auto op de kant bij verkeersongeval A28 (VIDEO)

EELDE- Vrijdagavond werd de brandweer van Haren om 22.13 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval ter hoogte van de afrit Eelde. Aangezien het een ongeval betrof op de rijbaan richting Vries was de brandweer van Haren het korps dat dit gedeelde van de A28 waarneemt. Bij het ongeval zou iemand bekneld zijn geraakt.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de Volkswagen Transporter op de kant te liggen. Ook lag het voertuig niet op de afrit maar op de doorgaande rijbaan tegen de geleiderail. De brandweer van Haren heeft het ambulancepersoneel geassisteerd.

Het is niet bekend of er bij het ongeval gewonden zijn gevallen.

De zwaar beschadigde auto is door een berger afgesleept. Het bleek te gaan om een Volkswagen transporter die was omgebouwd naar camper. De auto heeft in het verleden ook dienst gedaan bij de brandweer, de striping was nog deels op het voertuig aanwezig. De brandweer heeft na de berging het wegdek nog aangeveegd.

Foto’s R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt