Gebouwbrand aan Spant in Tolbert door oververhitte wasdroger.

TOLBERT/LEEK -Dinsdagavond omstreeks 18.40 uur werd het korps van Leek gealarmeerd voor een automatische brandmelding bij Sintmaheerd aan het Spant in Tolbert, onderdeel van een begeleid wonen locatie van stichting de Zijlen.

In het gebouw werd door medewerkers van de instelling een brandlucht waargenomen. Aan de achterzijde van het pand, waar zich een wasruimte bevind werd door de brandweer een brand ontdekt in een wasdroger. De wasdroger is mogelijk oververhit geraakt, waardoor ook de was is gaan branden. De brandweer wist met behulp van het one seven blussysteem de brand snel te doven. Het gebouw werd vervolgens gecontroleerd en geventileerd.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt