Aangehouden voor bedreiging

Haren – De politie heeft donderdagmorgen rond 07.00 uur op het Stationsplein een 25-jarige inwoner van Zevenaar aangehouden op verdenking van bedreiging. De man had twee bekeuringen gekregen omdat hij geen geldig vervoersbewijs had.

Toen de trein bij het treinstation in Haren stopte, werd de verdachte agressief en bedreigde de conducteur. De inmiddels gewaarschuwde politieagenten, wisten de verdachte aan te houden en over te brengen naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. De conducteur deed aangifte.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt