Gebouwbrand aan de Schansweg in Een-West (VIDEO)

EEN-WEST – Bij een agrarisch bedrijf aan de Schansweg in Een-West brak maandagavond even voor 23.30 uur een brand uit in een schuur. Aangezien de varkenshouderij gelegen is nabij de Drentse en Friese provinciale grens werden de brandweerkorpsen van Haulerwijk en Norg gealarmeerd.

Bij aankomst van de brandweer van Haulerwijk bleek het vuur al enigszins gedoofd, de bewoner had voor aankomst al meerdere brandblussers leeg gespoten. Hiermee heeft hij mogelijk overslag naar een andere gebouw en een grotere brand weten te voorkomen. De brandweer van Norg hoefde daarom ook niet ter plaatse te komen.

Het korps van Haulerwijk heeft het vuur geblust, waarna er nog een controle werd uitgevoerd met de warmtebeeldcamera. Mogelijk is de brand ontstaan door smeulende restanten uit een pallet kachel in een prullenbak.

Foto’s: © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt