Politie doet onderzoek naar een geweldsdelict in Assen (Update 16.00 uur)

ASSEN – De politie is donderdagmiddag een onderzoek gestart naar een geweldsdelict aan de Geulstraat in Assen. Bij een woning in de wijk Pittelo in Assen zou volgens nog onbevestigde berichten een steekpartij hebben plaatsgevonden, waarbij een persoon in zijn nek en schouder is gestoken. Het slachtoffer een man is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in bijzijn van vrouw en kind (baby). Ook de baby zou volgens berichten gewond zijn geraakt. Twee andere kinderen zijn elders opgevangen.

De mogelijke verdachte zou in de omgeving door de politie zijn aangehouden, nadat verontruste burgers een jongen gekleed in zwart in de omgeving van de Maasstraat zagen rennen.

Foto’s & Video: P.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Politiebericht:

Assen – De politie hield donderdagmiddag een 17-jarige jongeman uit Assen aan. De knaap had kort daarvoor in een woning aan de Geulstraat een man met een mes gestoken.

Ook een in de woning aanwezig bijna 1 jaar oud kindje raakte gewond. Hoe deze gewond is geraakt is nog niet bekend. Zowel de man als het kindje werden met verwondingen overgebracht naar het WZA. De dader nam hierna de benen en kon op de Nobellaan aangehouden worden. De politie stelt een onderzoek in.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt