Vrouw gewond bij verkeersongeval Mounleane in Ureterp

URETERP – Een vrouw raakte dinsdagochtend bij een verkeersongeval op de Mounleane in Ureterp gewond toen ze bij het verlaten van het erf een aankomende bestelauto over het hoofd zag. Door het ongeval belandde het voertuig van de vrouw in een naastgelegen sloot.

De brandweer van Ureterp werd gealarmeerd, aangezien er geen sprake was van een beknelling bleef hun inzet beperkt. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.  Beide voertuigen zijn door een berger afgesleept.

Foto’s: © Compact Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt