Politie arresteert twee verdachten na wilde achtervolging

OOSTERWOLDE – De politie heeft maandagmiddag rond 16.30 uur op de N381 bij Oosterwolde twee mannen aangehouden. De twee mannen werden bij de Drie Tolhekken door de politie tot stoppen gedwongen nadat zij eerder in Drachten een stopteken hadden genegeerd.

Een agent wilde de mannen in Drachten een stopteken geven omdat 1 van hun nog een boete van ruim 700,- euro heeft openstaan. De bestuurder negeerde het stopteken en ging er in zijn bestelbus vandoor in de richting van Oosterwolde. Tijdens de achtervolging die volgde over de N381 in de richting van Oosterwolde begingen de verdachten diverse verkeersovertredingen.

Bij Oosterwolde wachtte de politie de bestelbus op waarna hij van de weg werd gedrukt. Beide inzittenden werden aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. De politieauto raakte licht beschadigd.

Foto’s: R. Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt