MMT ingezet bij ongeval in Nieuw-Roden

Nieuw Roden- Vrijdagmiddag werd de OVD-G om 16.45 uur geïnformeerd voor een inzet op de kruising van de Bremstraat en de Burgemeester Bloemersstraat in Nieuw Roden.

Op de kruising bleek er een aanrijding te plaatsgevonden tussen een scooter en een auto. De bestuurder van de scooter raakte dusdanig gewond dat er assistentie werd gevraagd van het Mobiel Medisch Team. De traumahelikopter landde op een naastgelegen weiland. De paarden die in het weiland stonden vonden de gele helikopter dusdanig interessant dat de piloot deze constant op afstand moest houden.

De bestuurder van de scooter werd na behandeling in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de auto konden na de afwikkeling hun weg vervolgen. De scooter werd bij een woonhuis in de omgeving gestald.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Politiebericht:

Nieuw-Roden – De politie heeft vrijdagmiddag rond 16.40 uur op de kruising van de Burgemeester Bloemersstraat met de Bremstraat een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van een aanrijding met letsel.

Daarbij raakte een 25-jarige inwoner van Roden gewond toen hij met zijn bromscooter door nog onbekende oorzaak tegen een auto botste die bestuurd werd door een 35-jarige bewoner van Roden. Het slachtoffer, dat onder invloed van alcohol was, werd met spoed per ambulance met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

One thought on “MMT ingezet bij ongeval in Nieuw-Roden

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt