VIDEO: Fietser gewond bij oversteek N381 in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Zaterdagmiddag omstreeks 16.30 uur raakte een fietser gewond bij de oversteek van de Duistereweg met de Provinciale Weg N381 in Oosterwolde. De oudere man werd bij het oversteken door een automobilist komende uit de richting van Appelscha geschept. Het mobiel medisch team (MMT) verleende assistentie bij het ongeval aan de aanwezige ambulance personeel.

De oudere man is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De N381 is gedurende het onderzoek afgesloten geweest voor het verkeer.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Politiebericht:

Oosterwolde – Een 93-jarige man uit Oosterwolde is zaterdagmiddag op de Provincialeweg N381 zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeval.

Ter hoogte van de Duistereweg wilde de bejaarde man op zijn elektrische fiets de N381 oversteken. Hij zag daarbij een 65-jarige automobilist uit Dokkum over het hoofd. De 93-jarige werd vervolgens aangereden. Hij kwam ten val.

Het slachtoffer werd met diverse botbreuken naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een rapportage en analyse van het ongeval gemaakt. Voor de automobilist en een getuige van het ongeval is slachtofferhulp ingeschakeld.

Omrop Fryslan

Nieuwe Oostellingwerver

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt