Gestolen auto gedumpt in Assen (Video)

ASSEN- Donderdagmorgen om 06.19 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Groene Dijk Zuidzijde in Assen.

Na aankomst van de brandweer gingen de duikers te water. In het voertuig werd niemand aangetroffen. Nader onderzoek van de politie zorgde voor meer duidelijkheid. De Toyota Starlet bleek te zijn gestolen van een dame die al sinds 1998 eigenaresse was van de auto. De auto is waarschijnlijk door de autodieven in het kanaal geduwd.

Het voertuig is uiteindelijk door een bergingsmaatschappij geborgen.

Foto’s R.J. Regtop ©Compact Media / Moiassen.com

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt