Verkeersongeval aan de C.T. Storkweg in Assen

Assen- Donderdagmorgen werd de brandweer van Assen om 11.31 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de C.T.Stork weg in Assen.

Op de kruising waren twee voertuigen in aanraking gekomen met elkaar. Beide bestuurders konden zelfstandig hun voertuigen verlaten waardoor de brandweer kort na aankomst alweer kon terugkeren naar de kazerne. De bestuurder van de Volkswagen Polo werd door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de zwarte Peugeot 206 werd nadat hij op adem was gekomen door de solo-ambulance weggebracht.

Beide voertuigen werden na het onderzoek door de ongevallenanalyse afgesleept.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt