Automobilist lichtgewond bij eenzijdig ongeval in Makkinga

MAKKINGA – Vrijdagochtend rond 11.45 uur vond er op de Buterheideveld vlak voor Makkinga een eenzijdig ongeval plaats. Een 18-jarige inwoner van Makkinga reed met zijn auto in de richting van het dorp en raakte ter hoogte van het kerkhof naast de weg en belandde na een stuurcorrectie met zijn voertuig in een droge sloot.

Een passant verleende eerste hulp. De gealarmeerde brandweer van Oosterwolde hoefde niet ter plaatse te komen. Het slachtoffer is per ambulance met lichte verwondingen voor controle overgebracht naar een ziekenhuis. Bergingsbedrijf Broekhuizen heeft het zwaar beschadigde voertuig geborgen.

Foto’s: © 112 Oosterwolde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt