Brandweer Assen gealarmeerd voor schoorsteenbrand

ASSEN- Vrijdagavond om 21.54 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd om een nacontrole uit te voeren bij een woning waar een schoorsteenbrand had gewoed.

Op de Eemland in Assen hadden de bewoners de open haard aangezet. Bij controle van de haard kwamen ze tot de ontdekking dat er vlammen zicht baar waren bij de schouw van de open haard. Door middel van een plantenspuit wisten ze de vlammen te controleren maar niet te doven. De bewoner van de woning verzocht vervolgens de brandweer om assistentie.

De brandweer van Assen kwam met twee voertuigen ter plaatse om hulp te verlenen. Uiteindelijk werd besloten om de schouw uit de woning te verwijderen en buiten te doven. De woning werd vervolgens door de brandweer gecontroleerd. Stichting Salvage zal ter plaatse komen om namens de verzekering op te treden.

Voor zover bekend is de schade aan de woning aanzienlijk.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt