Man aangehouden met gestolen aanhanger

Tynaarlo – De politie heeft dinsdagavond een 39-jarige man uit Assen aangehouden.

De man reed langs een controle op de A28 bij Tynaarlo. Daaruit bleek dat de aanhangwagen waar hij mee reed als gestolen stond geregistreerd. Hierop hebben agenten de man van de weg gehaald. De aanhangwagen bleek in 2009 te zijn gestolen in Vroomshoop. De man is overgebracht naar het politiebureau. Hij verklaarde dat hij de aanhangwagen had geleend van een bekende. Deze man zal later gehoord worden. De kar is in beslag genomen en gaat terug naar de rechtmatige eigenaar.

Tekst: Politie.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt